SyFy će adaptirati Simmonsov bestseller “Hyperion” u tv seriju

četvrtak, 11. jun 2015. 01:46

 
Syfy se udružuje s producentima Bradleyjem Cooperom (American Sniper), Grahamom Kingom (Argo) i Toddom Phillipsom (The Hangover) kako bi adaptirali epsko sf djelo “Hyperion” autora Dana Simmonsa. Riječ je o adaptaciji u seriju čiji će scenarist biti Itamar Moses (Boardwalk Empire). Sve u svemu to je respektabilna ekipa za potrebnu transformaciju priče na tv, ali vjerojatno svi trenutno postavljamo isto pitanje: zašto baš Syfy kanal? No ne može se poreći da se u zadnje vrijeme kanal bitno popravio, pa možda ipak ne bi trebali tako sumnjičavo gledati na cijelu stvar.
Priča je smještena neposredno pred Armagedon dok se cijela galaksija nalazi u ratu. Sedam hodočasnika kreće na putovanje da otkriju odgovore na neriješene zagonetke njihovih života. Svaki nosi očajničku nadu i strašnu tajnu, a jedan možda u svojim rukama drži i sudbinu čovječanstva…
Hyperion je objavljen 1989. godine kao prvi roman u “Hyperion Cantos” serijalu a ovjenčan je i prestižnom nagradom Hugo.

još

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.