Snima se film o legendarnom Marvinu Gayeu

utorak, 29. jun 2021. 08:47

WARNER BROS. otkupio je prava na snimanje biografskog filma o legendarnom pjevaču Marvinu Gayeu.
Naslov filma je What’s Going On, a za režiju će se pobrinuti Allen Hughes, poznat po filmovima kao što su Menace II Society, Dead Presidents i Book of Eli. Producenti filma su još i iskusni Dr. Dre i Jimmy Iovine koji u hit pretvaraju sve čega se dohvate.
“Ovo je za mene osobna tema. Kad sam snimio prvi film sa svojim bratom, imali smo sreće da dobijemo prava da koristimo What’s Going On u traileru za Menace II Society, a to je potpuno promijenilo priču što se promoviranja tog filma tiče”,objašnjava Hughes i dodaje da je Gayea imao u svakom filmu osim u From Hell koji je smješten u vrijeme ubojstava Jacka Trbosjeka, prenosi Index.hr
Mnogi su pokušali snimiti film o Gayeu, ali ovo je prvi put da je njegova obitelj dopustila da se koriste sve njegove prepoznatljive pjesme. Inače, radi se o ambicioznom projektu s budžetom preko 80 milijuna dolara i pratit će život pjevača te njegov turbulentni odnos s ocem i demone koji su ga proganjali kroz čitavu karijeru.
The post Snima se film o legendarnom Marvinu Gayeu appeared first on Trecisvijet.com.

Još

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.