See: puni trailer za 2. sezonu otkriva pogled na brutalni rat koji dolazi!

petak, 30. jul 2021. 22:40

Apple TV Plus je objavio puni trailer za drugu sezonu postapokaliptične serije See. Trailer otkriva pogled na ono što izgleda kao brutalni rat, dok se dva brata nalaze na suprotnim stranama nadolazećeg sukoba.
Radnja serije se odvija u dalekoj, ali primitivnoj i okrutnoj budućnosti gdje je čovječanstvo izgubilo osjet vida. U drugoj sezoni, Baba Voss se bori da ponovno ujedini svoju razdvojenu obitelj te pobjegne od rata i politike koji ga okružuju, ali što se više miče od njih, sve ga dublje uvlače, a pojava njegovog neprijateljski nastrojenog brata još više prijeti obitelji.
Novi trailer također otkriva da je kćer Babe Vossa, Haniwu oteo njegov brat, Edo Voss, general jednog od moćnijih plemena. Nakon toga saznajemo da ima još djece koja mogu vidjeti. Različiti klanovi shvaćaju koliko je ta sposobnost važna u svijetu bez vida, a kako se trailer nastavlja, Edo primjećuje da će bilo koja nacija koja to može kontrolirati dominirati svijetom.
Tvorac i scenarist serije je Stephen Knight (Peaky Blinders, Taboo), dok je redatelj Francis Lawrence. Izvršni producenti druge sezone su Knight, Lawrence, Peter Chernin, Jenno Topping, Jim Rowe i Jonathan Tropper koji je ujedno i showrunner serije.
Od poznatih lica se u drugoj sezoni osim Jasona Momoe vraćaju Alfre Woodard kao Paris, Hera Hilmar kao Maghra, Sylvia Hoeks kao kraljica Kane i Christian Carmago kao Tamacti Jun.
See sa svojom drugom sezonom na Apple TV Plus stiže 27. kolovoza.
Osvrt na prvu sezonu serije potražite ovdje.
The post See: puni trailer za 2. sezonu otkriva pogled na brutalni rat koji dolazi! appeared first on Inverzija.

Još

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.