Pogledajte kako Marvel koristi Avengerse da propagira Ant-Mana

četvrtak, 11. jun 2015. 23:40

 
Izgleda da se Ant-Man konačno odlučio boriti uz bok Avengersa, a da li to oni uopće shvaćaju je sasvim druga stvar. Marvel je objavio tri službena postera s naslovnim junakom filma uz kojeg se na svakom nalazi glavni alat/oružje trojica iz Avengersa (Captain America, Thor i Iron Man). To je zapravo fantastičan način da se pokaže kako je Ant-Man dio Marvelovog svemira. Još ako uzmemo u obzir kako su Marvelovi posteri najčešće iznimno generički s hrpom plutajućih glava tada smo više nego oduševljeni ovim novim receptom.
No nisu samo posteri novitet vezan uz film nego je objavljen i najnoviji tv spot.
Za one koji ne znaju ponovit ćemo da nas uz Paula Rudda kao Ant-mana očekuju i Michael Douglas kao Hank Pym, Evangeline Lilly kao Hope Van Dyne, Corey Stoll kao Darren Cross aka Yellowjacket, Bobby Cannavale kao Paxton, Michael Peña kao Luis, Judy Greer kao Maggie, Wood Harris kao Gale i Jordi Mollà kao Castillo. Film u kina stiže 17. srpnja.

još

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.