Nove fotke iz finala pete sezone serije Igra prijestolja

petak, 12. jun 2015. 18:59

 
Ponedjeljak nam donosi finale serije Igra prijestolja pa je tim povodom HBO pustio nekoliko fotografija iz posljednje epizode. Serija već tradicionalno ima upečatljiviju predposljednju epizodu, dok finale obično samo raspleće događaje koji su se već odigrali, no ova sezona bi možda mogla biti nešto drugačija po tom pitanju. Da, predzadnja epizoda je imala veliki moment kada je Dany praktički zajahala zmaja, ali ono što je bilo zamišljeno kao veseli moment završnice je zamrljan s događajima koji su mu prethodili: dosadni Stannis koji je učinio nešto prestrašno.
Deseta i ujedno i finalna epizoda pete sezone naslovljena je “Mother’s Mercy” što zapravo može aludirati na brojne likove poput majke Cersei, Dany, Selyse ili možda čak sve tri? Odgovore ćemo dobiti dovoljno brzo, a u međuvremenu uživajte u fotografijama iz finala…

još

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.