Mali zeleni postali su mali plavi u crtanom filmu Bijeg s planeta Zemlje

ponedeljak, 15. septembar 2014. 22:04

 
Već desetljećima se vode rasprave što bi mali zeleni učinili da slete na naš planet. Teorije zavjere uvjeravaju nas da su oni ionako među nama, hollywoodski blockbusteri obožavaju ovu temu zbog raskošnih efekata kojima se mogu poigrati kako bi što uvjerljivije prikazali tehnološku nadmoć svemiraca i njihovu želju da nas unište ili porobe, no jedino nam Cal Brunker, autor animiranih hitova Ledeno doma i Gru na supertajnom zadatku, nudi potpuno novi pristup: on je, naime, siguran da bi izvanzemaljci pobjegli! Te da nisu zeleni nego plavi. Ako se uzme trenutno stanje na Zemlji, ovaj scenarij čini se sasvim moguć…
U svom novom filmu Bijeg s planeta Zemlje Brunker nam predstavlja neobičnu svemirsku pustolovinu čiji je glavni junak lakovjerni astronaut Rok Supernova (Enes Vejzović). Priča je originalna, zabavna i puna akcije. Roku, koji je inače poznati heroj u svom dijelu galaksije, u pothvatima pomaže pametni brat Gary (Jan Kerekeš), dok o njihovim uspjesima izvještava prelijepa televizijska reporterka Gaby (Jasna Palić) čije je srce šarmantni Rok osvojio nakon puno truda. Kada Rokova šefica primi poziv upomoć s njima potpuno nepoznatog i svjetlosnim godinama udaljenog Mračnog planeta (kojeg mi poznajemo pod imenom Zemlja), Rok će napokon dočekati priliku kakva dolazi samo jedanput u životu. Dok ga Gary pokušava odgovoriti od ove sulude misije spašavanja, Rok će se već naći uhvaćen u stupicu Zemljana zajedno s najvećim umovima svemira!
Bijeg s planeta Zemlje je novi sinkronizirani crtić u kinima u kojem će podjednako uživati i cure i dečki. Glasove likovima u originalu su posudili neke od najvećih filmskih zvijezda danas poput Brendana Frasera, Jessice Albe, Sarah Jessice Parker i Sofíe Vergare, dok ćemo u hrvatskoj inačici prepoznati Enesa Vejzovića, Anu Begić Tahiri, Jana Kerekeša, Jasnu Bilušić, Aleksandra Cvjetković, Davora Dretara Dreleta i mnoge druge.

Još

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.