Konačno je stigao prvi trailer za sf film Putnici

utorak, 20. septembar 2016. 20:16

 
Dvije najveće i možda čak i najsimpatičnije holivudske zvijezde današnjice Jennifer Lawrence i Chris Pratt udružuju snage u akcijskom sf spektaklu “Putnici” (Passengers) koji ovog prosinca stiže na velika platna. Riječ je o jednom od najintrigantnijih filmova godine iza kojeg osim dvoje najpoželjnijih glumaca stoji i snažno redateljsko ime: Morten Tyldum, nominiran za prestižnu nagradu Oscar za film “Igra oponašanja” iz 2014. godine.
Aurora (Lawrence) i Jim (Pratt) dvoje su putnika koji se nalaze na svemirskom brodu koji ih prevozi u novi život na novoj planeti. Međutim, uskoro putovanje postaje smrtonosno nakon što ih njihove komore za spavanje probude iz hibernacije 90 godina prije dolaska na odredište. Kako Jim i Aurora pokušavaju otkriti misterij koji se krije iza njihovog preranog buđenja, tako se između njih dvoje javlja uzajamna privlačnost… Sve do trenutka kada se brod pokvari, a njih dvoje konačno otkriju zastrašujuću istinu o tome zašto su ranije probuđeni.
Scenarij za film potpisuje Jon Spaihts, autor filmova “Crni sati” i “Prometej” te nadolazećih filmova “Doktor Strange“ i “Mumija”. Znamo što mislite, ovo sa scenaristom baš i ne zvuči obećavajuće, no možda je Jon uvidio svoje greške i nešto iz njih naučio, ili se mi samo volimo zavaravati.
Jedna od svakako najvećih zanimljivosti jest i ta da se još 2007. godine scenarij za ovaj film nalazio na tzv. Crnoj listi – popularnoj holivudskoj listi dobrih scenarija koji još uvijek nisu producirani (neki od poznatijih filmova u posljednjih nekoliko godina sa te famozne liste su “Ritam ludila” i “Igra novca”).

Još

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.