Klasik TV ponovo u Srbiji

utorak, 28. januar 2020. 10:19

Postoji mesto gde često duva vruć vetar, gde Valter i danas brani Sarajevo, gde se sreću Sujteska i Neretva, gde Krstići voze za Beograd, a Bane Bumbar i Miki Rubiroza i dalje srljaju grlom u jagode. Zove se Klasik TV.


Zamišljen kao "mesto susreta regionalnog filma" KlasikTV je odmah po nastanku pokazao da kultura ne priznaje granice i počeo da okuplja publiku svih uzrasta iz celog regiona.

Danas je ta publika višemilionska, a ovaj kanal je već 9 godina tu da je zabavi i edukuje, da one malo starije podseti, a mladima pruži uvid u kultna ostvarenja, da promoviše novu filmsku produkciju i da s vremena na vreme okupi celu porodicu ispred TV-a.

Od antologijskih naslova poput "Maratonci trče počasni krug", "Varljivo leto" ili "Žikina dinastija", preko ratnih klasika kao što su “Boško Buha”, "Desant na Drvar" ili "Otpisani", ostvarenja novijeg datuma tipa "Karaula", "Munje" ili “Klopka" pa do aktualnih dokumentarnih naslova od kojih se izdvajaju “Buffet Željezara”, “Dragi Lastane” i “Gangster te voli” Klasik TV nudi skoro sve što može da vam padne na pamet kada su domaći filmovi i serije u pitanju.

Trenutna baza broji preko 1.600 naslova iz svih zemalja regiona: Srbije, Hrvatske, Slovenije, BiH, Crne gore i Makedonije, a osim kroz emitovanje sadržaja na kanalu, dodatno rade na promociji domaće produkcije tako što podržavaju rad više od 20 filmskih festivala u celom regionu.

Klasik TV se neprestano razvija pa tako možete očekivati pregršt novog atraktivnog sadržaja i programskih noviteta. Budućnost kanala će ostati domaći, regionalni sadržaj uvek delimično baziran na tradiciji i filmskoj kulturi unazad 50 godina, ali okrenut budućnosti, modernoj produkciji i formatima koji se danas traže.

Zato, ako nekada poželite da se podsetite kako izgleda kada Ričard Barton glumi Tita u “Sutjesci” ili kako Trokrilni zavodi Šteficu u “Raljama života”, ako klincima poželite da pokažete ko je bio Nikoletina Bursać, a ko Mirko i Slavko, ili ako jednostavno poželite da se svi nasmejete uz Paju i Jareta ili Avaksa i Sumpora, konačno možete da gledate dugo iščekivani Klasik TV, ekskluzivno u osnovnoj ponudi mts-a i Supernove.

Program se emituje 24 sata dnevno, a filmove i serije ne prekidaju reklamama.

KlasikTV

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.