King Krule live: “You Heat Me Up, You Cool Me Down” – Prvi album iza korone i film s turneje

ponedeljak, 20. septembar 2021. 17:46

“Nekada jeftino snimljene 4 pjesme piratskim softverom, a sada kolosalna energija skupljena u malim dijafragmama. Sjedili smo na toaletima zamišljajući trenutak kad će druge životinje otpjevati nazad upravo te vibracije. Penjanje ljestvama ispunjenja, koje ne ispunjava ni potrebu ni želju, ali u usponu organizirano grupiranje otkucaja srca koja udaraju po univerzumu sat i pol, možda ne bi moglo biti bolje utrošeno. Konačno sam se osjećao ugodno, mlad i nervozan pred tunelom anksioznosti kroz koji sam morao proći. “ – kriptičnom porukom projekt objašnjava King Krule.
Samo nekoliko tjedana prije nego je cijeli svijet prošle godine krenuo u lockdown, Archy Marshall aka King Krule, imao je pregršt koncerata diljem Europe u sklopu turneje kojom je promovirao svoj hvaljeni, treći album “Man Alive!”. 
Nastupe je zabilježio njegov dugogodišnji prijatelji i suradnik Reuben Bastienne-Lewis, u Amsterdamu i Parizu. Kompiliran od snimaka sa svega tri koncerta, “You Heat Me Up, You Heat Me Down“ je polusatni film koji obožavateljima omogućava uvid u turneju koja je naglo prekinuta i istovremeno ih podsjeća na jedinstveno scensko prisustvo i nevjerojatne izvedbe svestranog i talentiranog Kinga Krulea.
“You Heat Me Up, You Cool Me Down“ sadrži popis od 17 pjesama koje obuhvaćaju cijelu diskografiju hvaljenog umjetnika, uključujući favorite ‘Easy Easy‘, ‘Baby Blue‘, ‘Out Getting Ribs‘ i mnoge druge.
Uz digitalno izdanje albuma, ovaj glazbeni projekt bit će zabilježen i na vinilu čije izdanje je kuća XL Recordings najavila za 10. prosinac ove godine. Vrlo limitirana edicija sadržavat će i ekskluzivni fanzin o turneji, ilustriran ‘behid the scenes’ fotografijama po Archyjevom izboru. 
Tracklisting:
1. Out Getting Ribs
2. Emergency Blimp
3. A Slide In (New Drugs)
4. The Ooz
5. Cellular
6. Stoned Again
7. Slush Puppy
8. Rock Bottom
9. Comet Face
10. Perfecto Miserable
11. Alone, Omen 3
12. Baby Blue
13. Half Man Half Shark
14. Underclass
15. Energy Fleets
16.Please Complete Thee
17. Easy Easy
 

Još

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.