Ghostbusters: Afterlife – prvi isječak otkriva slatke, nestašne i divlje Mini-Puftove!

sreda, 07. april 2021. 23:34

Sony Pictures je objavio prvi isječak iz nadolazećeg filma Ghostbusters: Afterlife (Istjerivači duhova: Naslijeđe). U simpatičnom isječku smo dobili pogled na Paula Rudda koji tumači ulogu učitelja, gospodina Groobersona, koji se pak tijekom kupovine susreće s gospodinom Stay Puftom ili točnije s gomilom mini Stay Puftova! The Stay Puft Marshmallow Man je fikcijska maskota koja se prvi puta pojavila u originalnom filmu Ghostbusters iz 1984. godine, i u filmu Ghostbusters: Answer the Call iz 2016. godine u obliku masivnog balona za paradu.
Sljedeće poglavlje originalnih Istjerivača donose nam redatelj Jason Reitman (Up in the Air, Juno), i producent Ivan Reitman (redatelj kultnih filmova iz 1984. i 1989.) Scenaristi filma su Jason Reitman i Gil Kenan (City of Ember). Snimatelj je Eric Steelberg (Dolemite Is My Name, (500) Days of Summer), koji je s Jasonom Reitmanom radio na svim njegovim filmovima.
U novom filmu je fokus na obitelji i tajnama koje kriju pravu istinu o prošlosti jedne obitelji i jednog malog grada. Radnja prati samohranu majku Callie (Carrie Coon) koja sa svoje dvoje djece, kćerkom Phoebe (Mckenna Grace) i sinom Trevorom (Finn Wolfhard) stiže u gradić u Oklahomi gdje ne znaju nikoga, ali su tamo naslijedili kuću od Callijinog oca. Zatim se počinju događati neobične stvari, a ubrzo obitelj počinje otkrivati vlastitu poveznicu s originalnim Istjerivačima i tajnim naslijeđem koje je njihov djed ostavio.
Ghostbusters: Afterlife u kina stiže 11. studenog.
The post Ghostbusters: Afterlife – prvi isječak otkriva slatke, nestašne i divlje Mini-Puftove! appeared first on Inverzija.

Još

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.