First Contact Day: prvi teaser za 2. sezonu serije Star Trek: Picard!

ponedeljak, 05. april 2021. 23:12

Paramount Plus je objavio prvi teaser trailer za drugu sezonu serije Star Trek: Picard. Teaser je tako potvrdio da je snimanje druge sezone u tijeku, ali što je još važnije izaziva pojavom legendarnog Q-a. John de Lancie će očekivano reprizirati svoju zloglasnu ulogu koju je prvi puta zaigrao u TNG-u, za koju je u sklopu današnjeg panela s proslave First Contact Daya izjavio kako mu nije bilo osobito teško vratiti se tom liku – “Nije to tako teško – slasno je nestašan, čudesno naporan i jako preokupiran samim sobom – pa kako kaže moja supruga, nije to neka velika razlika.”
“Vrijeme može pretvoriti u povijest čak i naše najimpulsivnije ili najnepromišljenije postupke. Ono što radimo u krizi često nas opterećuje manje nego ono što bismo voljeli da smo učinili – što je moglo biti. Vrijeme nudi toliko puno prilika…ali nikad drugu priliku.” – Jean-Luc Picard.
Teaser se u svakom slučaju vrti oko protoka vremena i daje naslutiti neki zlokobni twist uz pomalo jeziv ton te završava otkrivanjem karte kraljice srca, samo da bi odjednom iščezla i za sobom ostavila samo slovo Q, što je pak popraćeno zlosutnim smijehom i netom prije riječima: “Suđenje nikada ne završava.”
John de Lancie će se tako pridružiti Patricku Stewartu i ostaloj glumačkoj ekipi druge sezone koju čine Santiago Cabrera (Rios), Michelle Hurd (Raffi), Alison Pill (Jurati), Isa Briones (Soji), Evan Evagora (Elnor), Jeri Ryan (Seven of Nine), Orla Brady (Laris) i Brent Spiner (najvjerojatnije kao dr. Alton Soong).
Star Trek: Picard se sa svojom drugom sezonom vraća 2022. godine.
"The trial never ends." #StarTrekPicard #FirstContactDay pic.twitter.com/42ey4IyN2y
— Star Trek (@StarTrek) April 5, 2021
The post First Contact Day: prvi teaser za 2. sezonu serije Star Trek: Picard! appeared first on Inverzija.

Još

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.