Čini se da se razvijaju još dva animirana spin-offa Igre prijestolja!

petak, 16. jul 2021. 22:31

Saga Igre prijestolja (Game of Thrones) se nastavlja, ili barem saga o spin-off serijama Igre prijestolja. Danas je izašla vijest kako HBO Max razvija još dvije animirane serije smještene u svijet Igre prijestolja, što ukupno čini čak tri takva projekta za sada. Prva animirana serija je bila najavljena još u siječnju ove godine (bez ikakvih informacija o fokusu serije), a sada je otkriveno kako bi potencijalno mogli dobiti još dvije serije. Prije nego što krenemo s detaljima koji su trenutno dostupni za te projekte moramo vas informirati da je HBO odustao od jednog njihovog igranog spin-offa Igre prijestolja, točnije riječ je o seriji koja se razvijala pod nazivom Flea Bottom, a trebala je biti fokusirana na najsiromašniju četvrt Kraljeva Grudobrana.
Što se pak tiče novih animiranih serija o jednoj nije poznato apsolutno ništa, ali zato imamo neke detalje za drugu. Ona će biti smještena u Zlatno carstvo Yi Ti (ili jednostavno Yi Ti), regiju na dalekom istoku Essosa koja je dom jednog od najstarijih i najnaprednijih društava u rasprostranjenom fantasy svijetu autora Georgea R.R. Martina. Yi Ti je navodno nadahnuta carskom Kinom, kao što je Westeros bio donekle nadahnut srednjovjekovnom Europom. Zanimljivo je da se regija Yi Ti već jednom kratko spomenula u drugom spin-offu Igre prijestolja – House of the Dragon, i to s poveznicom na lik Corlysa Velaryona aka The Sea Snakea.
HBO je za sada odbio komentirati novosti vezane za dva nova animirana projekta. Također i dalje je samo jedna spin-off serija Igre prijestolja službeno u produkciji, i to je House of the Dragon koja se očekuje 2022. godine na HBO-u i HBO Max platformi. Serija House of the Dragon je prikvel fokusiran na kuću Targaryen, točnije na početke Kuće Zmajeva. Temeljena na izvornom materijalu Georgea R. R. Martina “Vatra i krv”, serija će prikazati uspon i pad Kuće Targaryen, od dolaska Aegona Osvajača u Westeros pa do Plesa zmajeva, građanskog, iliti obiteljskog rata, koji je naposljetku završio smrću većine zmajeva, i pripremio teren za Ludog kralja i pobunu Roberta Baratheona.
The post Čini se da se razvijaju još dva animirana spin-offa Igre prijestolja! appeared first on Inverzija.

Još

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.