SINOPSIS

Film „Duga je film o deci u istoriji, njihovim stradanjima u ratovima o kojima se najmanje govori: ratovima među generacijama, koji tinjaju na večnom nadmetanju dominacije, napretka, manipulacije i arhetipskih vrednosti. To je podsticajna i dirljiva priča namenjena školskoj djeci, ali poučna i odraslima, prepuna istorijskih reminiscenci i narativnih digresija. Događa se u surovom srednjevekovnom dalmatinskom miljeu, ali je univerzalna budući da na svim tačkama našeg uzavrelog sveta traje ta dramatična štafeta međugeneracijskog nesporazuma, ali jedinog mosta preko koga nove generacije mogu ka napretku, ubijajući tihe glasnike budućnosti - svoje roditelje, neretko nesvesni trenutka kad su i sami, neumitnim sticanjem iskustva, prešli u „protivnički tabor.

Fotografije

Duga

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Otac (2012)

  utorak
  image
  When did you last talk with your father? Will you ever ask him about those things that hurt you?
 • Neobične basne: Kornjača protiv zeca (2008)

  utorak
  image
  Kornjača i zec se mnogo ne vole. Štete jedno drugome na svakom koraku. Kako bi konačno odredili tko je od koga bolji, odlučuju da sudeluju u velikoj utrci veka....
 • Moj mali Poni devojke iz Ekvestrije - Pometnja na prolećnom raspustu (2019)

  utorak
  image
  U ovoj specijalnoj epizodi, Mejn sedmorka provodi prolećni raspust na jahti, dok Rejnbou Deš veruje da se magija Ekvestrije otrgla kontroli.
 • Zeka Srećko (1994)

  utorak
  image
  Zeka Srećko je najmanji zeka u čitavom okrugu Kornvol i to mu baš smeta, jer ga braća Musa i Drnja stalno zadirkuju. Uz pomoć nestašnog prijatelja Čikija, Srećko...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.