Ocena: 5.3/10
Ocena korisnika: 6.4/10
(5 glasova)

SINOPSIS

Stariji košarkaški trener i problematični čovek osuđen je na društveno-korisni rad i mora da sudi u nižoj košarkaškoj ligi.
U ovoj savremenoj, animiranoj, prazničnoj muzičkoj priči, Adam Sendler pozajmljuje glas trojici glavnih likova, uključujući neprijateljski raspoloženog filmskog protagonistu Dejvija Stouna, mladića koji mrzi praznike i čvrsto je rešio da niko u Djuksberiju neće uživati u njima. Dospevši u sukob sa zakonom zbog neprikladnog divljanja prve večeri Hanuke, ljubitelj žurki Dejvi mora da provede praznike obavljajući društveno-korisni rad kao pomoćni sudija u nižoj košarkaškoj ligi - ili da ode u zatvor. Misli da se izvukao dok ne upozna Vajtija Duvala, ekscentričnog glavnog sudiju koji liči na vilenjaka. I pored nepresušnog Vajtijevog optimizma i Dejvijevog stalnog upadanja u probleme, obojica uskoro počinju da se pitaju da li bi bilo lakše jednostavno otići u zatvor.

Fotografije

Osam ludih noćiOsam ludih noćiOsam ludih noćiOsam ludih noćiOsam ludih noćiOsam ludih noćiOsam ludih noćiOsam ludih noćiOsam ludih noći

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.