Ocena: 8.3/10
Ocena korisnika: 9.5/10
(2 glasova)

SINOPSIS

Od snježnih vrhunaca planine Atlas do prometnih ulica Casablance i Marakeša, Maroko odozgo poziva vas u veliku pustolovinu. To je putovanje u režiji Yanna Arthus-Bertranda i uz naraciju Alija Baddoua, kroz uspomene i otkrića, kroz vrijeme i povijest, gdje će vas iznenaditi i zadiviti krajolici koje ste smatrali poznatima. Otkrijte ovu čudesnu zemlju iz novoga kuta, dok se pruža pred vama gledana s neba, puna emocija i čuda.
Dvodijelni dokumentarni film odražava raznolikost te toliko živopisne zemlje, s njezinim uzbudljivim okusima, gdje duhovnost, tradicija i modernost nastupaju zajedno.

Producent: Fabienne Calimas
TRAJANJE: 79 min

Fotografije

Maroko: Pogled odozgoMaroko: Pogled odozgoMaroko: Pogled odozgoMaroko: Pogled odozgo

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • The Day the Dinosaurs Died (2017)

    image
    Investigates the greatest vanishing act in the history of our planet - the sudden disappearance of the dinosaurs 66 million years ago.
  • Vuli Mamut: autopsija (2014)

    image
    Serija prati tim stručnjaka za mamute i kloniranja, koji izvode istorijsku autopsiju u Sibiru, u pokušaju da ovog giganta ledenog doba vrate u današnje vreme.
  • Još nije mrak (2016)

    image
    Nije još mrak je dugometražni dokumentarac o Sajmonu Ficmorisu, talentovanom irskom filmskom stvaraocu koji živi sa oboljenjem motornih neurona. Bolest mu je...
  • Safari u Africi (2013)

    image
    Ekspedicija koju predvode istraživači Kevin i Mara počinje u pustinjskim dinama Namibije i ide preko celog afričkog kontinenta, do planine Kilimandžaro....
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.