Ocena: 6.5/10
Ocena korisnika: 5.5/10
(6 glasova)

SINOPSIS

John (Viggo Mortensen) živi s partnerom Ericom i usvojenom kćeri u Južnoj Kaliforniji. Kad ga posjeti njegov ostarjeli otac (Lance Henriksen) koji traži mjesto gdje bi se umirovio, njihova se dva vrlo različita svijeta sukobljavaju.
John (Viggo Mortensen) živi sa svojim partnerom Ericom (Terry Chen) i njihovom kćeri Mónicom (Gabby Velis) u Kaliforniji, daleko od tradicionalnog seoskog života koji je davno ostavio iza sebe. Johnov otac Willis (Lance Henriksen), svojeglav čovjek iz prošlih vremena, živi sam na izoliranoj farmi na kojoj je John odrastao. Willis je u ranoj fazi demencije što mu sve više otežava samostalno vođenje farme, pa ga John dovodi k sebi u Kaliforniju kako bi mu on i njegova sestra Sarah (Linney) pomogli da pronađe stan u njihovoj blizini kamo bi se preselio. Nažalost, njihove najbolje namjere naposljetku nailaze na Willisovo odlučno odbijanje da iole promijeni svoj način života.

Fotografije

PosrtanjePosrtanjePosrtanjePosrtanjePosrtanjePosrtanjePosrtanjePosrtanjePosrtanjePosrtanjePosrtanjePosrtanjePosrtanje

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.