SINOPSIS

Charlie je dobroćudni sitni uterivač dugova za svog uticajnog strica u njujorškom kvartu Mala Italija. Najbolji mu je prijatelj problematični Johnny Boy, koji lokalnom kamataru Michaelu nikako da vrati dug. Charlie je u vezi s Johnnyjevom sestričnom Teresom, ali ne želi da to iko sazna pošto ona pati od epilepsije, što okolina smatra nenadoknadivim hendikepom. Charlie takođe, kao iskreno religiozna osoba, predano razmišlja o ličnim gresima...

Fotografije

Okrutne uliceOkrutne uliceOkrutne ulice

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Nagrada za oružje (1962)

  ponedeljak
  image
  Radnja filma smeštena je u 1956. godinu. Film opisuje napore jedne bande da opljačka vojni konvoj s platama tokom Sueske krize.
 • Singapurski kaiš (1999)

  danas
  image
  Čovek koji je u potrazi za svojom nestalom ženom biva kidnapovan od strane njenih ubica, poludele majke i ćerke koje ga prisiljavaju na različite seksualne...
 • Zvezda je ubijena: Misterija Aurore Tigarden (2018)

  danas
  image
  Holivudska ekipa snima film u Lorenstonu, ali kad zvezdu filma nađu mrtvu, bibliotekarka Aurora i njeni prijatelji iz kluba moraju da otkriju ubicu.
 • Safir (1959)

  danas
  image
  Ubistvo trudne mlade žene u Londonu otkriva duboke rasne napetosti i predrasude, koje su svojstvene tom području.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.