poster

Šerlok Holms

Sherlock Holmes (2009)

akcioni, krimić, triler, avanturistički, misterija | SAD, Nemačka, Ujedinjeno Kraljevstvo, Australija
Reditelj: Guy Ritchie

Ocena: 7.6/10
Ocena korisnika: 7.1/10
(129 glasova)

SINOPSIS

Od reditelja Gaja Ričija („Sneč“, „Dve čađave dvocevke“, „Rokenrola“) stiže potpuno novi osvrt na klasičnog detektiva-genija Šerloka Holmsa, sa Robertom Daunijem Juniorom, Džadom Louom i Rejčel Mekadams. Čuvenog detektiva Šerloka Holmsa (Rober Dauni Junior „Ajronmen“) prati glas da je sposoban da reši i najkompleksnije misterije. Uz pomoć svog vernog savetnika dr Džona Votsona (Džad Lou, „Avijator“), Holmsu niko nije ravan u njegovim obračunima sa kriminalcima, a on se oslanja samo na svoje izuzetne moći opservacije, dedukcije – i snagu svojih pesnica. Ali, sada se nad ulicama Londona nadvila pretnja s kakvom se Holms nikada ranije nije susreo... i to je upravo izazov kakav mu je bio potreban. Nakon niza brutalnih ritualnih ubistava, Holms i Votson stižu u poslednjem trenutku da spase najnoviju žrtvu i otkriju ubicu: nemilosrdnog lorda Blekvuda (Mark Strong, „Krug laži“). Pre nego što bude obešen, Blekvud upozorava Holmsa da smrt nema moć nad njim i kada posle njegovog navodnog uskrsnuća smrt ponovo počne da seje paniku ulicama Londona i da zbunjuje Skotland Jard, Holms i Votson će uroniti u svet mračnih veština i zapanjujućih novih tehnologija, gde je logika ponekad najbolje sredstvo za borbu protiv zločina... ali gde često i dobar kroše može da obavi posao. I igra je počela!

Fotografije

Šerlok HolmsŠerlok HolmsŠerlok HolmsŠerlok HolmsŠerlok HolmsŠerlok HolmsŠerlok HolmsŠerlok HolmsŠerlok HolmsŠerlok HolmsŠerlok HolmsŠerlok HolmsŠerlok HolmsŠerlok HolmsŠerlok HolmsŠerlok HolmsŠerlok Holms

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.