SINOPSIS

Sudbonosni događaj čini da se vrhunski instruktor mešovitih borilačkih veština Majk Teri zaposli na filmu. Iako odbija da učestvuje u borbama za nagradu, okolnosti koje su se zaverile protiv njega ga prisiljavaju da razmisli o učešću na takvom takmičenju.
Smeštena u svet borbi u zapadnom delu Los Anđelesa, naseljen izbacivačima, borcima za novac, policajcima i priadnicima specijalnih snaga, „Crveni pojas” je priča o Majku Teriju (Čivetel Edžiofor), a instruktoru Džiu Džicua koji je do sada izbegavao ringove u kojima se takmičari bore za nagradu, birajući umesto toga častan život vođenja Akademije za samoodbranu sa samurajskim kodeksom. Teri i njegova žena Sondra (Alis Braga), se bore da im posao donese toliko da mogu da sastave kraj sa krajem. Incident koji se jedne mračne kišne noći dogodio na Akademiji između policajca van dužnosti (Max Martini) i iznerivaranog advokata (Emili Moritimer) pokreće čitav niz događaja koji će dramatično izmeniti Terijev život i uvesti ga u svet promotera (Riki Džej, Džo Mantenja) i filmske zvezde Četa Frenka (Tim Alen). Suočen sa ovim, Teri mora po prvi put u životu da uđe u ring, da bo platio svoje dugove i povratio čast.

Fotografije

Crveni pojasCrveni pojasCrveni pojasCrveni pojasCrveni pojasCrveni pojasCrveni pojasCrveni pojasCrveni pojas

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.