Ocena: 6.3/10
Ocena korisnika: 7.9/10
(64 glasova)

SINOPSIS

Ozloglašeni Grinč pokušava da uništi Božić tako što se prerušava u Deda Mraza i krade sve poklone, jelke i prazničnu hranu u Huvilu. Džim Keri glumi u igranoj adaptaciji dečijeg klasika Dr Susa.
On je zao, zelen i nimalo ne voli božićne praznike. Džim Keri glumi u igranoj adaptaciji dečijeg klasika Dr Susa (Teodor Gajzel). Na vrhu planine Krampet, Grinč (Keri) posmatra građane Huvila koji uživaju u pripremi proslave Božića. Grinč je rođen u Huvilu pre mnogo godina, ali je prognan zbog svog zastrašujućeg izgleda i postao je ogorčen zbog neuzvraćene ljubavi Marte Mej Huvijer. Lepo raspoloženje stanovnika Huvila od tada mu je trn u oku. Konačno, Grinč shvata da mu je bilo dosta sve te radosti, i uz pomoć svog psa Maksa, Grinč isplanira da ukrade Božić stanovnicima Huvila tako što će da pobegne sa njihovim poklonima, prazničnim ukrasima, božićnim jelkama i ostalim stvarima koje čine taj praznik lepim.

Fotografije

Kako je Grinč ukrao BožićKako je Grinč ukrao BožićKako je Grinč ukrao BožićKako je Grinč ukrao BožićKako je Grinč ukrao BožićKako je Grinč ukrao BožićKako je Grinč ukrao BožićKako je Grinč ukrao BožićKako je Grinč ukrao BožićKako je Grinč ukrao BožićKako je Grinč ukrao BožićKako je Grinč ukrao BožićKako je Grinč ukrao BožićKako je Grinč ukrao BožićKako je Grinč ukrao BožićKako je Grinč ukrao BožićKako je Grinč ukrao BožićKako je Grinč ukrao BožićKako je Grinč ukrao Božić

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.