SINOPSIS

Smeštena u veličanstvenu, živopisnu prirodu američkog severozapada, radnja ovog filma govori o dečaku po imenu Kenai čiji će se život neočekivano promeniti kada ga Veliki duh transformiše u medveda, biće koje mrzi više od svega. Kenai se sprijateljuje sa mladunčetom medveda, Kodom, i započinje ostvarenje svoje namere da se vrati u ljudski oblik. U međuvremenu njegov brat koji ne zna da je Kenai sada medved, kreće u lov na njega jer želi da osveti brata i odbrani čast porodice. Zahvaljujući animaciji koja oduzima dah, snažnim emocijama i humoru, autori ovog filma su stvorili likove koje ćemo dugo pamtiti kao i nezaboravnu priču o hrabrosti, časti i upoznavanju samog sebe.

Fotografije

Legenda o medveduLegenda o medveduLegenda o medveduLegenda o medveduLegenda o medveduLegenda o medveduLegenda o medveduLegenda o medveduLegenda o medveduLegenda o medvedu

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.