poster

Savršena žena

Management (2008)

Reditelj: Stephen Belber
CineStar TV | 30.4.24. | 09:25

Ocena: 5.8/10
Ocena korisnika: 7.6/10
(26 glasova)

SINOPSIS

U ovoj romantičnoj komediji, nakon afere za jednu noć, upravnik motela impulsivno kreće širom zemlje za sitnim trgovcem umetničkim predmetima.
Ovo je romantična komedija koja govori o slučajnom susretu izmežu Majka Krenšoa (Stiv Zan) i Sju Klosen (Dženifer Aniston). Kada se Sju prijavi u usputni motel u Arizoni čiji su vlasnici Majkovi roditelji, ono što će početi kao boca vina „uz komplimente uprave“, ubrzo će se pretvoriti u višeslojno putovanje dvoje ljudi po celoj zemlji - u putovanje kojim pokušavaju da nađu životni smisao. Majk, sanjar bez cilja, stavlja sve na kocku kada krene na put sa Sju, do njenog posla u Merilendu – samo da bi otkrio da u njenom brižljivo uređenom svetu za njega nema mesta. Uštogljena i opsednuta sopstvenim uspehom u svetu, Sju odlazi kod svog bivšeg dečka Džanga (Vudi Harelson), jogurtskog mogula, koji joj obećava da će joj pružiti priliku da predvodi njegove dobrotvorne operacije. Ali pošto je našao nešto vredno borbe, Majk ulaže svoje nade protiv Sjuine praktičnosti i njih dvoje kreću na naopako, burno i oslobađajuće putovanje na kojem će otkriti da je njihovo mesto na ovom svetu da budu jedno pored drugog.

Fotografije

Savršena ženaSavršena ženaSavršena ženaSavršena ženaSavršena ženaSavršena ženaSavršena ženaSavršena žena

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.