poster

Moj dom je tvoj dom

MI CASA, SU CASA (2003)

Reditelj: Bryan Lewis

Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji
Ocena: 5.3/10

SINOPSIS

komedija, romantika. Nakon što se oženio u bogatu obitelj, Donald Chandler (Roy Werner) sada živi u ogromnoj kući i ostvario je svoj san da otvori vlasiti restoran. Najveći problem u životu su mu umiruća stabla u vrtu i vrtlari latinoameričkog porijekla kojima se obraća kao ?meksička braća moroni?. Prijeti im da će ih otpustiti ako mu stabla uvenu. Ali život mu se raspadne kad mu supruga Barbie (Margaret Scarborough) objavi da je trudna s drugim čovjekom. Njegova bogata punica prisili ga da poništi brak i proda restoran. U međuvremenu jedan od vrtlara Miguel Sanchez (Gerardo Mejía) slavi rođendan s obitelji. Njegova teta koja ima magijske moći (Chi Chi Navarro) daje mu listić lota. Nekoliko sekundi kasnije saznaje da su brojevi s listića dobitni i da sada vrijedi 62 milijuna dolara. Kad bi još samo mogao naći nekoga da oženi njegovu prelijepu, ali temperamentnu sestru Catalinu (Laura Elena Harring) kako bi mogla emigrirati iz Mexica...
Kad sljedećeg dana Miguel i njegov šurjak Tobias (Frank Gallegos) odu k Donaldu kako bi dali otkaz, nađu pijanog Donalda kako leži ispod uvenutih stabala gdje je pokušao neuspjelo samoubojstvo. Miguel se sažali nad Donaldom i daje mu ponudu: ukoliko se oženi za njegovu sestru Catalinu, on će mu dati novac da si ponovno otvori restoran. Donald pristaje, ali zamalo promijeni mišljenje nakon što se Miguel i cijela njegova obitelj neočekivano presele k njemu u kuću kasnije te večeri. Donald i Catalina svađaju se već i prije kraja svadbene svečanosti, ali njihove razlike uskoro nestanu. Kad Miguel shvati da se oni možda zaljubljuju jedan u drugog, podsjeća Donalda da je njihov brak samo poslovni dogovor i prjeti da će mu oduzeti restoran. Ljubomorna Barbie nudi Donaldu novac u pokušaju da ga pridobije natrag. Koga će na kraju izabrati: Catalinu ili Barbie?

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.