poster

Ludilo predgrađa

SUBURBAN MADNESS (2004)

dramski | SAD
Reditelj: Robert Dornhelm

Gde gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img
Ocena: 4.6/10

SINOPSIS

Clara (Elizabeth Peña) i David Harris (Brett Cullen) su uspješni ortodonti čija privatna ordinacija za klijente ima gotovo sve imućnije sugrađane, roditelji slatkih i simpatičnih blizanaca koji obožavaju crtane filmove. Sliku vesele obitelji upotpunjuje Davidova kći iz prethodnog braka, Amy (Rheagan Wallace), koja se upravo vratila kući s fakulteta. Međutim, nakon što zaposli pomalo smotanu i nedavno razvedenu Lisu (Kate Greenhouse), David se u nju i zaljubljuje, i preljubnička veza počinje. S obzirom da se ne može oteti sumnjama, Clara zapošljava privatnu detektivku Bobbi Bochu (Sela Ward).

Temeljena na istinitoj priči o Clari Harris, koja je 2002. godine u Houstonu svoga muža preljubnika ubila nekoliko ga puta pregazivši automobilom, televizijska drama redatelja Roberta Dornholma detaljna je studija lica i naličja američkog sna o savršenom životu, kao i erozije površinske obiteljske idile. Dornholm je sklon povremenim komičnim predasima, samo kako bi gledatelja malo zatim šokirao eksplicitnim scenama preljubništva. Logično je kako uvjerljivost ovakvog tipa filma ovisi o glumačkim rolama, i „Ludilo predgrađa" upravo na tom polju posjeduje svoje najjače adute, među kojima se ističe Elizabeth Peña kao povrijeđena ali neslomljena žena.

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.