SINOPSIS

Gorila Ivan provodi dane u malom, praznom kavezu u lokalnom cirkusu, razmišljajući o svom poreklu i nepoznatoj prošlosti. Nakon što se sprijatelji sa slonicom Stelom, njih dvoje kuju plan da pobegnu iz zatočeništva.
Adaptacija nagrađivane knjige o jednoj veoma posebnoj gorili, Diznijev “Ivan, jedan jedini” je nezaboravna priča o lepoti prijateljstva, moći mašte i važnosti mesta koje zovemo dom. Ivan je gorila od 200 kilograma koja deli zajednički prostor sa slonicom Stelom, psom Bobom i drugim životinjama u jednom tržnom centru u pregrađu. On ima nekoliko sećanja na džunglu u kojoj je uhvaćen, ali kada među životinje stigne mala slonica po imenu Rubi, on oseti nešto u dubini duše. Rubi je nedavno odvojena od porodice u divljini, što Ivana podstakne da preispita svoj život i poreklo, i zapita se gde istinski želi da bude.

Fotografije

Ivan, jedan jedini

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.