poster

Strong Island

Strong Island (2017)

dokumentarni, krimić | SAD, Danska
Reditelj: Yance Ford

Gde gledati
Strimovanje
Ocena: 6.4/10

SINOPSIS

U travnju 1992., na Long Islandu u New Yorku, Williama Jr.-a, najstarijeg sina obitelji Ford, crnog 24-godišnjeg učitelja, ubio je Mark Reilly, 19-godišnji bijeli automehaničar.
Redateljica Yance Ford prikazuje priču o svojoj obitelji kroz povijest, zemljopis i tragediju; od segregacije do obećanja grada New Yorka, od sigurnosti predgrađa u kojem živi srednji stalež do neočekivane tragedije: nasilne smrti. Ovo je priča o obitelji Ford: Barbari Dunmore, Williamu Fordu i njihovo troje djece i kako im je na život utjecao rasizam koji u Americi i dalje tiho vreba iz prikrajka.

Fotografije

Strong Island

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Vuli Mamut: autopsija (2014)

    image
    Serija prati tim stručnjaka za mamute i kloniranja, koji izvode istorijsku autopsiju u Sibiru, u pokušaju da ovog giganta ledenog doba vrate u današnje vreme.
  • Safari u Africi (2013)

    image
    Ekspedicija koju predvode istraživači Kevin i Mara počinje u pustinjskim dinama Namibije i ide preko celog afričkog kontinenta, do planine Kilimandžaro....
  • Pume na kraju sveta: Rađanje (2020)

    image
    Ovo je priča o Solitariji, majci pumi sa četiri mladunčeta. Priča je smeštena u Nacionalni park Tores del Pajn.
  • Afrički noćni lovci (2019)

    image
    Otkrivamo smrtonosne strategije koje lavovi, leopardi i hijene koriste za lov noću; sočiva osetljiva na svetlost i termalne kamere pomažu da objasnimo zašto su...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.