SINOPSIS

Italijanski Jevrejin Gvido i njegova porodica odvedeni su u nacistički koncentracioni logor u II svetskom ratu. Pokušavajući da zaštiti sina od sveopšteg užasa, pretvara celu situaciju u igru, govoreći mu da će pobednik dobiti tenk...
Jevrejin Gvido (Roberto Beninji) je šarmantni, nespretni konobar kome njegova bujna mašta i razigrani duh pomažu da zavede prelepu učiteljicu. Par se venčava i dobija sina, ali njihov idilični svet uskoro potresa dolazak nacističkih vojnika koji odvode porodicu u koncentracioni logor. Gvido opet mora da upotrebi svoju maštu – ovog puta da bi sinovljevo tragično okruženje pretvorio u čaroban, čudesni svet.

Fotografije

Život je lepParamountParamountParamountParamountParamountŽivot je lepŽivot je lepŽivot je lepŽivot je lepŽivot je lepŽivot je lepŽivot je lep

Recenzije


Pregled od hymie
ponedeljak, 24. januar 2022. 23:29
That greatness of human spirit is at the heart of this Italian comedy that won the Grand Jury Prize at the 1998 Cannes Film Festival and three Academy Awards, including Best Foreign Language Film and Best Actor in a Leading Role. Actor/Director Roberto Benigni shows how humour is a rich spiritual resource that enables us to cope with the unexpected and to smile through the unbearable.

Guido (Roberto Benigni) falls in love with Dora (Nicoletta Braschi) the moment he meets her in a small... (još)
Lajkuj recenziju
0 komentara

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.