SINOPSIS

Prema scenariju Šaje Labafa, zasnovanom na ličnim iskustvima, rediteljka Alma Harel oživljava burno detinjstvo i mladost mladog glumca koji pokušava da se pomiri sa ocem i suoči sa svojim mentalnim problemima.
Prema scenariju Šaje Labafa, zasnovanom na ličnim iskustvima, nagrađivana rediteljka Alma Harel oživljava burno detinjstvo i mladost glumca koji pokušava da se pomiri sa ocem putem filmova i snova. Prateći njegov uspon ka slavi tokom detinjstva i njegovo lečenje kasnije tokom života, Harel bira Nou Džupa i Lukasa Hedžisa da tumače lika Otisa Lorta u različitim fazama njegove frenetične karijere. Labaf se prihvata odvažnog i terapeutskog izazova da glumi verziju svog oca, bivšeg klovna na rodeu i prestupnika. Umetnica i muzičarka FKA Tvigs se prvi put pojavljuje na filmu u ulozi komšinice i srodne duše mlađem Otisu, u dvorištu motela u kojem žive.

Fotografije

MedeniMedeni

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Stuck (2015)

    image
    A light and humorous exploration of one couple's marital problems.
  • Objava rata (2011)

    image
    "Ovaj film inspirisan je istinitim događajem, koji je doživeo reditelj lično. To je priča nalik onoj o Romeu i Juliji, gde su likovi brutalno iz bezbrižnog života...
  • Leto na obalama Misisipija (2012)

    image
    Radnja prati dvojicu dečaka koji se na jednom osrtvcetu u reci Arkanzas susreću sa misterioznim beguncem.
  • The Afternoon of Mr. Andesmas (2004)

    image
    Set mostly in the woods in the south of France, a fateful encounter changes the lives of a man and a woman.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.