Ocena: 6.8/10
Ocena korisnika: 7.5/10
(2 glasova)

SINOPSIS

Film prati Juičija Išija, preduzetnika u Japanu čiji posao podrazumeva igranje uloge člana porodice koga njegov klijent izabere. U jednoj od uloga, Juiči glumi nestalog oca dvanaestogodišnje Mahiro.
U poslednjem ostvarenju Vernera Hercoga – niskobudžetnom filmu o jedinstvenoj japanskoj industiji „rent-a-porodice“ – ovaj svestrani nemački reditelj prvi put snima na dalekom istoku. Glumeći verziju sebe u filmu koji sve vreme balansira između dokumetarizma i igrane forme, pravi osnivač „Porodične romanse“, Juiči Iši, glumi čoveka unajmljenog da glumi oca 12-godišnje Mahiro. To je posao koji postaje sve komplikovaniji kada se u njemu probude prava osećanja i gluma počne da se prepliće sa stvarnošću. Usput, Hercog istražuje razne aspekte svesne samoobmane i fantazije, uključujući posete hotelu koji vode humanoidni roboti i pogrebnom preduzeću u kojem ljudi mogu da prisustvuju svojim sahranama.

Fotografije

Porodična romansaPorodična romansaPorodična romansaPorodična romansaPorodična romansaPorodična romansaPorodična romansaPorodična romansa

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.