SINOPSIS

Četiri para odlaze na tropsko ostrvo i bivaju uvučeni u terapiju za parove. Iako u početku sumnjičavi prema psihologiji novog doba, pojedini parovi na kraju shvataju da njihovi odnosi nisu tako savršeni.
Dejv i Roni, Džejson i Sintija, i Džoi I Lusi su bliski. U toj grupi su bili i Šejn i Dženifer, ali su se oni razveli i ona je otišla. Džejson i Sintija objavljuju da imaju problema u braku i mole svoje prijatelje (i Šejnovu mladu devojku) da im se pridruže u odmaralištu za parove na tropskom ostrvu, u okviru paket aranžmana. Ostali to prihvataju sa oklevanjem i planiraju da uživaju dok Džejson i Sintija rade na svom braku s psihologom. Na iznenađenje svih, paket nije fleksibilan i svi parovi moraju da učestvuju u terapiji. Uskoro se obelodanjuju problemi u sve četiri veze. Šta parovi mogu da očekuju?

Fotografije

A kad brak nije lakA kad brak nije lakA kad brak nije lakA kad brak nije lakA kad brak nije lakA kad brak nije lakA kad brak nije lakA kad brak nije lakA kad brak nije lakA kad brak nije lakA kad brak nije lakA kad brak nije lakA kad brak nije lakA kad brak nije lakA kad brak nije lakA kad brak nije lakA kad brak nije lakA kad brak nije lakA kad brak nije lakNBC Universal

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.