SINOPSIS

„Deca u šoubiznisu“ je dugometražni dokumentarac o usponima i padovima dece u šoubiznisu. Film prikazuje intervjue i istražuje živote i karijere nekadašnje najpoznatije dece glumaca na svetu.
„Deca u šoubiznisu“ je dugometražni dokumentarac o usponima i padovima dece u šoubiznisu, koji prikazuje intervjue i istražuje živote i karijere nekadašnje najpoznatije dece glumaca na svetu. Film režira Aleks Vinter, koji je kao dete bio glumac, a kasnije je postao reditelj. „Ovaj projekat mi je veoma drag i nastao je na osnovu ličnog iskustva koje sam kao dete imao na Brodveju“, rekao je Vinter koji je karijeru započeo u predstavama „Kralj i ja“ i „Petar Pan“, pre nego što je stekao kultni status glumeći u franšizi „Bil i Ted“ sa Kijanuom Rivsom.

Fotografije

Deca u šoubiznisuDeca u šoubiznisuDeca u šoubiznisuDeca u šoubiznisuDeca u šoubiznisuDeca u šoubiznisuDeca u šoubiznisuDeca u šoubiznisuDeca u šoubiznisuDeca u šoubiznisu

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.