SINOPSIS

Džozef, strastveni hip-hop plesač, odlučuje da okuša sreću u Parizu. Sa devojkom Emom i najboljim drugom Karimom, on se pridružuje pariskoj grupi koju predvodi Juri, čuveni brejker, u želji da pobedi na takmičenju u hip-hop plesu.
Džozefova strast prema hip-hop plesu ga primora da odbije posao u porodičnoj firmi i preseli se u Pariz da okuša sreću. Sa devojkom Emom i najboljim prijateljem Karimom, on se pridružuje grupi koju predvodi poznati pariski brejker Juri, u želji da pobedi na međunarodnom takmičenju u hip-hop plesu. Uoči takmičenja, ništa ne ide po planu – Džozefa izdaju Ema i Juri i grupa se raspadne. Nakon što mu pomogne Remi, bivši plesač koji je sada učitelj, Džozef otkriva svet klasičnog baleta i upoznaje se sa očaravajućom Kloi, koja se priprema za audiciju za Njujorški balet. Kroz njihovo upoznavanje i stvaranje neprirodnog saveza između hip-hopa i baleta, Džozef uspeva da izgradi svoju ličnost kao plesač i vođa, ali i legimitet kao umetnik.

Fotografije

IgrajmoIgrajmoIgrajmoIgrajmoIgrajmoIgrajmoIgrajmoIgrajmo

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.