SINOPSIS

Sara Mos, operativka elitne privatne obaveštajne firme, rastrzana je između dva svoja sveta nakon što se ubacila u grupu anarhista poznatih po izvođenju tajnih napada na velike firme.
Sara Mos, nekadašnji agent FBI, počinje novu karijeru u „Hiler brudu“, elitnoj privatnoj obaveštajnoj firmi, koja nemilosrdno brani interese svoje poslovne klijentele. Dobila je zadatak da se tajno ubaci u „Istok“, neuhvatljivu grupu anarhista koja želi da se osveti svim velikim korporacijama krivim za zataškavanje kriminalnih aktivnosti. Iako su u početku bili sumnjičavi prema njoj, odlučna, obučena i snalažljiva Sara uskoro dobija svoje mesto u grupi i pridružuje im se u sledećoj akciji. Ali živeći sa vernim članovima „Istoka“, Sara shvata da je rastrzana između dva svoja sveta kad počinje da se zbližava sa anarhistom Bendžijem i ostalima iz grupe, i počinje da primećuje moralne kontradiktornosti svog privatnog života.

Fotografije

IstokIstokIstokIstokIstokIstokIstokIstokIstok

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.