Ocena: 6.6/10
Ocena korisnika: 8.1/10
(10 glasova)

SINOPSIS

Film „Moj otac, Romul“ baziran je na proslavljenim memoarima Rejmonda Gaite. Priča nam o Romulu, njegovoj predivnoj ženi, Kristini i njihovoj borbi da se suoče sa velikim nedaćama i odgoje svoj sina Rejmonda. To je priča o nemogućoj ljubavi, koja proslavlja neraskidive veze između oca i sina.
Romul Gaita je emigrirao u Viktoriju, Australiju iz svoje rodne Jugoslavije sa svojom lepom ženom, Nemicom, Kristinom i njihovim malim sinom Rejmondom, u potrazi za boljim životom. Ovde, na usamljenom i surovom seoskom salašu, Romul brine o svojoj ženi i sinu, preživljavajući kao kovač i radnik na farmi. Međutim, glamurozna Kristina oseća kako ne pripada tom mestu i, depresivna zbog te izolovane, strane zemlje, boreći se da ispuni svoju ulogu majke i supruge, na kraju napušta porodicu, otišavši sa Romulovim najboljim prijateljem. Ostavljen da se sam stara o svom sinu, Romul se bori protiv svih nedaća, dajući sve od sebe da Rejmondu pruži lepo detinjstvo i trudeći se da zadrži Kristinu u dečakovom životu.

Fotografije

Romul, moj otacRomul, moj otac

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.