Ocena: 5.9/10
Ocena korisnika: 4/10

SINOPSIS

Ulis je nekadašnji čuveni francuski slikar koji se izolovao od javnosti i svih ljudi koje poznaje. Njegova samoća je prekinuta kada ga poseti studentkinja slikarstva puna života, Mona. Ovaj susret će im zauvek promeniti živote.
Ulis ima 55 godina i nekada je bio čuveni francuski slikar. Pre četiri godine, Ulis je pobegao od svoje porodice i prestao je da radi. Danas, on živi sam, sa psom Žozefom, na starom imanju usred šume. Dane provodi igrajući tenis protiv automata za izbacivanje loptica ili slušajući muziku iz horor filmova. Ukratko, Ulis se beskrajno dosađuje, ali je previše ponosan da bi to priznao. Mona ima 20 godina i studentkinja je slikarstva. Njen život umetnice ne može biti nezanimljiviji, između crtanja mrtve prirode, radionica i časova teorije koje predaju stari profesori. Mona iznenada odluči da ode i upozna Ulisa. Nakon teškog prvog pokušaja i malo nesreće, oboje će krenuti na putovanje koje će im zauvek promeniti život.

Fotografije

Ulis i MonaUlis i MonaUlis i MonaUlis i MonaUlis i MonaUlis i MonaUlis i MonaUlis i MonaUlis i Mona

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.