Ocena: 7.2/10
Ocena korisnika: 10/10

SINOPSIS

Oni sebe zovu Sledbenici Džejmsa Dina. Mona, Sisi, Džoen, Stela Mej, Edna Luiz i Huanita: Šest žena koje čine jezgro kluba obožavalaca koji ne samo da čuva sećanje na čuvenog glumca, već i tragove mladalačkih zabluda i neostvarenih snova. Na dvadesetu godišnjicu tragične smrti Džejmsa Dina, ove žene se sastaju u prodavnici Vulvorts, u malom, prašnjavom gradu Mekarti u Teksasu, u blizini snimanja Dinovog filma “Div” iz 1995.
Iako je idol sa velikog platna opsesivno ovekovečen fotografijama i leksikonima, ova grupa od obožavateljske komemoracije Dinu dolazi do niza uzbudljivih otkrovenja o njima samima. Film prati događaje iz perioda između 1955. i 1975. Šest žena dele duboko lična osećanja i iskustva i muče se da usaglase izgubljene snove, neispunjena očekivanja i bolne težnje sa istinom o svojim sadašnjim životima.

Fotografije

Džimi Din, vrati se

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Stelin poslednji vikend (2018)

    image
    Ovo je priča o dvojici braće, čiji odnos biva poljuljan, nakon što shvataju da su zaljubljeni u istu devojku.
  • Lignja i kit (2005)

    image
    Scenarista i reditelj Noa Baumbah nominovan je za Oskara za scenario za ovaj nagrađivani film koji prikazuje unutrašnje odnose porodice u krizi 1986. u Bruklinu....
  • Kryger bleibt Krüger (2020)

    image
    Berlin pensioner Paul Krüger gets to know his place of birth in the Czech Republic.
  • Naš brat idiot (2011)

    image
    Ned je živeo srećno sa svojom hipi devojkom i uzgajao organsko povrće na farmi, ali posle nepromišljene nezgode s marihuanom na svom imanju, završava u zatvoru....
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.