SINOPSIS

Nikad nije lako doseliti se u drugu zemlju. U filmu „Easy Land“, srpsko-kanadska rediteljka Sanja Živković prati Ninu i njenu majku Jasnu, srpske izbeglice, koje se suočavaju sa mnogim preprekama kao pridošlice u Kanadi.
Nikad nije lako doseliti se u drugu zemlju. U filmu „Easy Land“, srpsko-kanadska rediteljka Sanja Živković bavi se iskustvima kanadskih imigranata kroz prizmu odnosa majke i ćerke. Jasna (Mirjana Joković), arhitekta, i njena ćerka Nina (Nina Kiri) su srpske izbeglice koje se doseljavaju u Toronto u potrazi za boljim životom. Pod traumom svega što je doživela u svojoj zemlji, Jasnino mentalno stanje je osetljivo i dodatno je pod pritiskom zbog fizičkog posla koji mora da radi da bi platila račune. Nina se takođe suočava sa izazovima i teško se privikava na srednju školu u novoj državi. Kada im se pruže različite mogućnosti, majka i ćerka će morati da pronađu način da unaprede svoju situaciju, a da ne pokvare odnos koji je već na klimavim nogama.

Fotografije

Easy LandEasy LandEasy LandEasy LandEasy LandEasy Land

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.