SINOPSIS

Crna komedija zasnovana na istinitim događajima, sa Hjuom Džekmenom i Alison Dženi u ulogama nadzornika u školskom okrugu Rozlin, koji su osmislili najveću finansijsku prevaru u državnom školstvu u američkoj istoriji.
Nadzonik škole na Long Ajlendu, Fren Tason (Hju Džekmen), i njegova asistentkinja za poslovanje, Pem Glakin (dobitnica Oskara, Alison Dženi), zaslužni su za prestižan status školskog okruga Rozlin. Frenk, uvek pedantno sređen i doteran, majstor je širenja pozitivne energije, kako pred grupom istaknutih članova zajednice, tako i u kancelariji sa zabrinutim učenikom ili roditeljem. Ukratko, reklo bi se da Frenk ne može da pogreši. Zapravo, sve dok odvažna učenica koja se bavi novinarstvom (Džeraldin Višvanatan) ne počne da istražuje izveštaje o troškovima i otkrije finansijsku prevaru epskih razmera, što podstakne Frenka da osmisli detaljan plan i zataška prevaru – po svaku cenu.

Fotografije

Loše obrazovanjeLoše obrazovanjeLoše obrazovanjeLoše obrazovanjeLoše obrazovanjeLoše obrazovanjeLoše obrazovanjeLoše obrazovanjeLoše obrazovanjeLoše obrazovanjeLoše obrazovanjeLoše obrazovanjeLoše obrazovanjeLoše obrazovanjeLoše obrazovanje

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.