SINOPSIS

Životi se prepliću i spajaju dok Frančeska krstari svetom živih i sreće nepoznate ljude u pravom trenutku, šaljući ih na bolji put koji će ih dovesti do sreće ili na pogrešan put koji ih vodi u propast.
“Mi smo brodovi” prati Frančesku (Anđela Sarafijan), prostitutku koja prerano izgubi život nakon susreta sa pogrešnom mušterijom. Nakon smrti, Frančeska u zagrobnom životu ima razgovor za posao sa nametljivom osobom po imenu “Gospodin” (Uzo Aduba), koji je pošalje nazad na Zemlju da pomaže raznim ljudima koji prolaze kroz težak period u životu. Životi se prepliću i spajaju dok Frančeska krstari svetom živih i sreće nepoznate ljude u pravom trenutku, šaljući ih na bolji put koji će ih dovesti do sreće ili na pogrešan put koji ih vodi u propast. Usput, ona potajno traži voljenu osobu sa kojom nikada nije imala prilike da se oprosti.

Fotografije

Mi smo brodoviMi smo brodoviMi smo brodoviMi smo brodoviMi smo brodoviMi smo brodoviMi smo brodoviMi smo brodovi

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Mali Tarzan (1998)

    image
    A boy living harmoniously with animals in the jungles of India helps an archaeologist thwart a greedy treasure hunter.
  • Elita čarobnjaka (2016)

    image
    Siroče postane sledbenik moćnog čarobnjaka i biva uvučen u poveći sukob elite sveta čarobnjaka.
  • Još si tu (2018)

    image
    Devet godina nakon apokaliptičkog događaja koji je ubio milione ljudi, svet progone duhovi. Roni (Tornova) prima preteću poruku s druge strane. Udružujući snage s...
  • Božićna želja (2007)

    image
    Pola i njena porodica se bore s računima nedelju dana pre Božića. Kad sklizne toboganom za veš, nađe se u drugom životu u kojem je njen muž sada njen bogati bivši...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.