SINOPSIS

Usred svoje egzistencijalne krize, čuveni američki glumac naleće na „Skladište duša“, privatnu laboratoriju koja Njujorčanima nudi da olakšaju teret koji nose na svojim dušama.
Da li vas vaša duša opterećuje? Pol Đamati je našao rešenje! U nadrealnoj komediji „Hladne duše“ Pol Đamati tumači lik glumca po imenu... Pol Đamati. Pošto naleti na članak u „Njujorkeru“ o haj-tek kompaniji koja ekstrahuje, zamrzava i skladišti ljudske duše, Pol je ubeđen da je pronašao rešenje za sreću koju traži. Ali sve će se iskomplikovati kad postane nesrećna žrtva „trgovine dušama“. Đamatijevo putovanje će ga odvesti sve do Rusije, u nadi da će povratiti svoju otetu dušu od ambiciozne ali netalentovane glumice sapunica. Balansirajući na tankoj žici između humora i patosa, realnosti i fantazije, film „Hladne duše“ je prava komedija potrage za dušom. U filmu igraju i Dejvid Stredern, Dina Korzun i Emili Votson.

Fotografije

Ledene dušeLedene dušeLedene dušeLedene dušeLedene dušeLedene dušeLedene dušeLedene duše

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.