SINOPSIS

Klara (Sesil De Frans) je Jevrejka. Išmael (Roždi Zem) je Arapin. Zajedno se osećaju veoma srećno i ispunjeno. Kada Klara zatrudni, njihovoj sreći nema kraja. Isprva je sve u redu, ali onda stvari počinju da se menjaju.
Roždi Zem i Sesil de Frans tumače uloge Arapina muslimanske vere i Jevrejku čija se četvorogodišnja ljubav nađe na probi u filmu scenariste i režisera Zema u stilu Pogodi ko dolazi na večeru 21. veka. Išmael (Zem) predaje muziku na Konzervatorijumu u Parizu. Njegova majka udovica i dalje živi u naselju u kome je odrastao njen sin, a njegov najbolji drug Jevrejin je vlasnik popularne nezavisne prodavnice ploča. Klara (Fransova) je fizioterapeut, specijalizovana za pomoć nepokretnoj deci, čiji penzionisani roditelji žive sa njenom neudatom sestrom u komfornoj porodičnoj kući u predgrađu. Kao sekularni tridesetogodišnjaci koji nikad nisu obraćali mnogo pažnje na veru, Išmael i Klara su zajedno već četiri godine ispunjene zabavom. Kada Klara utvrdi da je trudna i da nosi Išmaelovo dete, bezbrižna romansa ovog para preti da se iskomplikuje jer njihovo etničko poreklo izbija iz njihove podsvesti u prvi plan, a oni počinju da se bore sa tim kako da saopšte razvoj događaja svojim tradicionalistički nastrojenim roditeljima.

Fotografije

Loša veraLoša veraLoša veraLoša veraLoša veraLoša veraLoša veraLoša veraLoša veraLoša veraLoša veraLoša veraLoša veraLoša veraLoša veraLoša veraLoša vera

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.