SINOPSIS

Scooby-Doo i Shaggy moraju ići u podzemni svijet kojim vlada Kralj Goblina da bi spriječili smrtnika po imenu Nevjerojatni Krudsky koji želi moć i predstavlja prijetnju njihovim prijsteljima, Fredu, Velmi i Daphne.
Da bi se mogli suočiti s Kraljem Goblina, presudna je hrabrost. Dakle što se tiče Scooby-Dooa i Shaggyja, slučaj im nije sklon!Koje li teškoće! Nevjerojatni Krudsky, propali karnevalski magičar, ukrade svjetlosnu čaroliju princezi Fairy Willow, a Scooby-Doo i Shaggy ga moraju spriječiti ili će svi biti pretvoreni u grozna čudovišta za Noć vještica! Naši se heroji ukrcavaju na Željeznicu Mrkog Kosca koja ih nosi u fantastični svijet Noći vještica da bi vratili moćno žezlo Goblina od Kralja Goblina prije ponoći. Na putu susreću zloglasnog Bezglavog Jahača, Jacka Svjetiljku koji je od pomoći i vragolasti metlin štap koji ih vodi na vožnju njihovih podzemnih života.

Fotografije

Skubi Du i kralj bauka

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.