SINOPSIS

Edu, mladi muzičar koji živi u Londonu, vraća se u svoj rodni grad u Španiji da prisustvuje venčanju svog brata. Ovaj povratak u njemu probudi želju da obnovi sve što je ostavio iza sebe: a pogotovo vezu sa bivšom simpatijom, Alisijom.
Edu je mladi muzičar koji će privremeno morati da napusti svoj monotoni život u mračnom Londonu i vrati se u rodni grad u Španiji da prisustvuje venčanju svog brata. Nakon mnogo godina odsustva, otuđenost i nostalgija čine da se oseća kao stranac, ali postepeno, nakon susreta sa prijateljima i porodicom, a posebno Alisijom – tajnom simpatijom i devojkom njegovog najboljeg druga – u njemu se bude osećanja koja je davno potisnuo.

Fotografije

Ritam ljubaviRitam ljubaviRitam ljubaviRitam ljubaviRitam ljubaviRitam ljubaviRitam ljubaviRitam ljubaviRitam ljubaviRitam ljubaviRitam ljubaviRitam ljubaviRitam ljubavi

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.