Ocena: 7.2/10
Ocena korisnika: 6.7/10
(7 glasova)

SINOPSIS

Manuel, uticajni zamenik sekretara pokrajinske vlade kome se smeši karijera u državnoj politici, počinje da se bori za goli opstanak nakon što procuri vest da je učestvovao u velikom koruptivnom skandalu.
Manuel, uticajni zamenik sekretara pokrajinske vlade kome se smeši karijera u državnoj politici, ima savršen život koji počinje da se raspada nakon što procuri vest o njegovoj umešanosti u koruptivni skandal sa Pakom, jednim od njegovih najboljih prijatelja u partiji. Dok mediji izveštavaju o opsegu ovog skandala, partija čisti svoje redove i samo Pako uspeva da se izvuče. Preko noći, Manuel je izbačen iz kraljevstva, trpi javno blaćenje i izdaju ga ljudi koji su do juče bili njegovi prijatelji. Međutim, iako partija očekuje da on preuzme svu krivicu na sebe, Manuel ne pristaje na takav ishod. Uz podršku supruge i ćerke, u borbi za goli opstanak, Manuel će morati da se bori protiv dobro podmazane koruptivne mašinerije i partijskog sistema u kojem kraljevi mogu biti srušeni, ali kraljevstva opstaju.

Fotografije

Pad kraljaPad kraljaPad kraljaPad kraljaPad kralja

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.