Ocena: 5.6/10
Ocena korisnika: 7.8/10
(38 glasova)

SINOPSIS

Elois Čandler odrekla se muškaraca i odlučila da se potpuno fokusira na svoj cvećarski posao. Međutim, kada sretne Burka u hotelu u kojem on drži predavanje, dolazi do trenutne i obostrane privlačnosti. Ali, da li će dvoje ljudi koji su sreli pravu osobu u potpuno pogrešnom trenutku biti sposobni da pruže ljubavi još jednu šansu? Dok se svako od njih bori sa bolom ljubavi i gubitka, moraju da shvate da prošlost treba da ostave iza sebe da bi mogli da nastave dalje. Ako uspeju u tome, otkriće da se, ponekad, ljubav dogodi kada je najmanje očekuješ.

Fotografije

Neočekivana ljubavNeočekivana ljubavNeočekivana ljubavNeočekivana ljubavNeočekivana ljubavNeočekivana ljubavNeočekivana ljubavNeočekivana ljubavNeočekivana ljubavNeočekivana ljubavNeočekivana ljubavNeočekivana ljubavNeočekivana ljubavNeočekivana ljubavNeočekivana ljubavNeočekivana ljubavNeočekivana ljubavNeočekivana ljubavNeočekivana ljubavNeočekivana ljubav

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.