poster

The Frog Kingdom 2: Sub-Zero Mission

The Frog Kingdom 2: Sub-Zero Mission (2016)

Reditelj: Guangxi Chang

Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji
Ocena: 5.9/10

SINOPSIS

When a kingdom gets cursed by One-Eye (Ian Hecox), it's up to Freddy (Anthony Padilla), Frog Princess (Ambyr Childers) and Ababwa (Jon Lovitz) to make things right again. The mighty frogs set off on an adventure to stop the curse, and things begin to get harder along the journey. Join them on their mission to save the kingdom!

Fotografije

The Frog Kingdom 2: Sub-Zero Mission

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Avanture porodice Bigfoot (2020)

    image
    Nekoliko meseci nakon njihovog ponovnog susreta, životinje i ljudi žive srećno, a Adam se polako navikava na svoje nove moći. Sve dok njegov otac ponovo ne odluči...
  • Meda sa Severa 3: Kraljevska Avantura (2019)

    image
    Uz pomoć svojih prijatelja Leminga, Norm mora da održi svoju reč i krene na putovanje širom sveta kako bi pomogao u pronalaženju artefakta za narod Kine.
  • Ups, ode Noa! (2015)

    image
    Film „Ups, ode Noa! je klasična priča o bezvremenoj Nojevoj barci. Ovo je priča o životinjama koje nisu dospele na barku - izgledom neobične i simpatične...
  • Ted, izgubljeni pustolov (2012)

    image
    Avanturista u pokušaju, Tad Džons, traži izgubljeni grad u spektakularnoj 3D komediji, koja će vas prošetati od amazonske džungle do planinskih vrhova Anda.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.