Ocena: 6.0/10
Ocena korisnika: 5.3/10
(6 glasova)

SINOPSIS

Kada Norval dobije pismo od svog otuđenog oca koji ga poziva u posetu, on odlazi u njegovu izolovanu primorsku kuću. Ubrzo, Norval primećuje da nešto nije u redu i umesto porodičnog okupljanja, on se nađe usred košmara.
Norvalov (Elajdža Vud) život je, blago rečeno, težak. Ovaj nesrećni mladić živi sa majkom i pokušava da pobedi zavisnost od alkohola. Zato, kada dobije neočekivano pismo od svog otuđenog oca koji ga zove u posetu, Norval autobusom krene u očevu izolovanu kuću na obali. Možda će zbližavanje sa ocem ispuniti emocionalnu prazninu koju Norval oseća. Međutim, on ubrzo primećuje nešto čudno kod svog oca, neprijatan osećaj izazvan neprikladnim komentarima i preteranom konzumacijom alkohola. Norval shvata da zbližavanje između njega i oca neće biti moguće. Umesto porodičnog okupljanja, on se nađe usred košmara.

Fotografije

Dođi kod tateDođi kod tateNoviy DiskNoviy DiskDođi kod tateDođi kod tateDođi kod tateDođi kod tateDođi kod tateDođi kod tateDođi kod tateDođi kod tate

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Srećan dan smrti (2017)

    image
    Jessica Rothe glumi Tree, bezosećajnu devojčicu iz sestrinstva koja je zatočena u ovoj morbidnoj verziji „Groundhog Day“. Nakon što je ubija napadač sa maskom...
  • No Man of God (2021)

    image
    The complicated relationship that formed between the FBI analyst Bill Hagmaier and serial killer Bundy during Bundy's final years on death row.
  • Srećan dan smrti 2 (2019)

    image
    Ovoga puta, naša junakinja, Tri, shvatiće da je umiranje iznova i iznova mnogo lakše od izazova koji tek slede i opasnosti koja ih vreba.
  • Opatica iz pakla (2018)

    image
    Kad mlada opatica u manastiru u Rumuniji oduzme sebi život, Vatikan šalje sveštenika s mučnom prošlošću (Demijan Bičir) i iskušenicu koja treba da položi...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.