Ocena: 6.4/10
Ocena korisnika: 6.6/10
(5 glasova)

SINOPSIS

Život urednice ukrštenih reči se komplikuje kada se ispostavi da je nekoliko tragova u njenim nedavnim ukrštenicama povezano sa nerešenim zločinima i ona se uključuje u istragu. Glume Lejsi Šabert i Brenan Eliot.
Život genijalne urednice ukrštenih reči (Lejsi Šabert) se komplikuje kada se ispostavi da je nekoliko tragova u njenim nedavnim ukrštenicama povezano sa nerešenim zločinima. Dokazivanje nevinosti znači izlazak iz zaštićenog sveta u kojem živi i saradnju sa iskusnim policijskim detektivom (Brenan Eliot). Ovo dvoje potpuno različihi ljudi zajedno razotkrivaju tragove u pokušaju da reše slučaj.

Fotografije

Ukrštene reči i misterije: Smrtonosna zagonetkaUkrštene reči i misterije: Smrtonosna zagonetkaUkrštene reči i misterije: Smrtonosna zagonetkaUkrštene reči i misterije: Smrtonosna zagonetkaUkrštene reči i misterije: Smrtonosna zagonetkaUkrštene reči i misterije: Smrtonosna zagonetkaUkrštene reči i misterije: Smrtonosna zagonetkaUkrštene reči i misterije: Smrtonosna zagonetkaUkrštene reči i misterije: Smrtonosna zagonetkaUkrštene reči i misterije: Smrtonosna zagonetkaUkrštene reči i misterije: Smrtonosna zagonetkaUkrštene reči i misterije: Smrtonosna zagonetkaUkrštene reči i misterije: Smrtonosna zagonetka

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.