Ocena: 7.0/10
Ocena korisnika: 9/10
(2 glasova)

SINOPSIS

Finčer Garland, istražitelj koji radi za tužilaštvo i najbolji prijatelj psihološkinje i bivše tužiteljke Hejli Din, zatraži pomoć kada pronađu njegovog starog prijatelja marinca mrtvog, a vojna policija preuzme istragu.
Psihološkinja i bivša tužiteljka, Hejli Din (Keli Martin), pomaže svom prijatelju, detektivu Garlandu Finčeru, u istrazi ubistva njegovog prijatelja, bivšeg marinca. Dok raste broj osumnjičenih, od kojih svaki ima jake motive, Hejli upotrebljava svoje istraživačke veštine, kao i vrhunsku sposobnost da čita ljude, pronalazi i prati tragove koji će ih dovesti do ubice. Ali, kada se telo ženskog marinca pojavi u istom parku gde je pronađeno telo Finčerovog prijatelja, slučaj kreće u potpuno drugom pravcu, dok Hejli pokušava da dođe do pravde za žrtve i razotkriva zaveru koja će dovesti i njen život u opasnost.

Fotografije

Misterije Hejli Din: Smrt na dužnostiMisterije Hejli Din: Smrt na dužnostiMisterije Hejli Din: Smrt na dužnostiMisterije Hejli Din: Smrt na dužnostiMisterije Hejli Din: Smrt na dužnostiMisterije Hejli Din: Smrt na dužnostiMisterije Hejli Din: Smrt na dužnostiMisterije Hejli Din: Smrt na dužnostiMisterije Hejli Din: Smrt na dužnostiMisterije Hejli Din: Smrt na dužnostiMisterije Hejli Din: Smrt na dužnostiMisterije Hejli Din: Smrt na dužnostiMisterije Hejli Din: Smrt na dužnostiMisterije Hejli Din: Smrt na dužnostiMisterije Hejli Din: Smrt na dužnostiMisterije Hejli Din: Smrt na dužnostiMisterije Hejli Din: Smrt na dužnostiMisterije Hejli Din: Smrt na dužnostiMisterije Hejli Din: Smrt na dužnostiMisterije Hejli Din: Smrt na dužnosti

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.