Ocena: 6.5/10
Ocena korisnika: 10/10

SINOPSIS

Slijed preklapajućih priča o četiri prigradske obitelji koje izlaze na kraj s različitim neprilikama. Život Esther Gold ispunjen je brigom za sina koji leži u komi. Jim Train izludi kada ne dobije promaknuće. Obitelj Annette Jennings izlazi na kraj s njezinim nadolazećim razvodom. Helen Christianson je odlučila razbiti monotoniju svojeg prosječnog života.
U poželjnom američkom predgrađu, isprepliću se životi četiri obitelji. Paul Gold (Joshua Jackson) leži u komi u svojoj sobi. O njemu brine njegova majka koja se zbog toga nenamjerno udaljila od svojeg supruga i kćeri, tinejdžerke Julie (Jessica Campbell). Jim Train (Dermot Mulroney) je odvjetnik koji je intimniji sa svojim poslom nego sa suprugom Susan (Moira Kelly), koja zbog toga svoj novi život odlučuje urediti bez njega. Njihov sin Jake (Alex House) skriva svoj zaljubljenički odnos prema sestrinoj lutki Tani koju naprosto obožava. Annette Jennigs (Patricia Clarckson), nekada Paulova ljubavnica, nalazi se usred ružnog razvoda i pokušava ostati pribrana odgajajući svoje dvoje djece. Helen (Mary Kay Place) se dosađuje svojim suprugom, te traži nešto ili nekoga tko bi joj Tijekom samo četiri dana, njihovi životi se potpuno mijenjaju.

Fotografije

Sigurne stvariSigurne stvariSigurne stvariSigurne stvariSigurne stvariSigurne stvari

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.